Koga elektrische fiets

De elegante en comfortabele Koga elektrische fiets

Het fietsmerk Koga staat voor perfectie tot in details. Een team van ervaren ingenieurs en designers ontwerpen de Koga fietsen, welke voorzien zijn van topkwaliteit. Dit geldt ook voor de Koga elektrische fietsen. De Koga elektrische fiets is daarom een aanrader voor de moderne consument die in stijl comfortabel wil fietsen.

Soorten Koga elektrische fietsen

We kunnen elektrische fietsen onderverdelen in de volgende groepen: de elektrische stadsfiets voor school-woon/werkverkeer, de elektrische hybride fiets voor recreatief gebruik en de elektrische lifestyle fiets met een opvallend design. In onze showroom staan elektrische stadsfietsen en elektrische hybride fietsen van het merk Koga. Hieronder vind je een greep uit ons assortiment met Koga elektrische fietsen.

Koga E-nova

Wilt u een Koga elektrische fiets met een comfortabele zithouding en een krachtige Bosch motor? Kies dan voor de E-nova met een onderhoudsarme naafversnelling, geschikt voor elke fietsrit. Dit model is zowel als elektrische heren- en damesfiets beschikbaar, evenals de twee modellen die hieronder genoemd worden.

Koga E-element

De Koga E-element is een zeer krachtige en sportieve fiets. De eenvoudige uitneembare accu is geïntegreerd in de achterdrager en het Bosch Intuvia display geeft een duidelijke weergave van alle beschikbare informatie.

Koga E-special

Tot slot de E-special, dit model is een luxe voor de veeleisende toerfietser. Deze Koga elektrische fiets heeft een hoogwaardige afmontage. In combinatie met de IONtechniek staat deze Koga elektrische fiets garant voor veel geruisloze en zorgeloze kilometers.

Gebruikte Koga elektrische fietsen

Naast nieuwe Koga elektrische fietsen heeft Weys Tweewielers ook gebruikte elektrische fietsen. Het aanbod is afhankelijk van wat klanten inruilen en wisselt daarom regelmatig. Voordat de gebruikte elektrische fietsen in de showroom komen, zijn ze technisch helemaal gecontroleerd door onze vakkundige monteurs.

Wilt u zelf eerst een testrit maken op een nieuwe of gebruikte Koga elektrische fiets? Of wilt u weten wat de belangrijkste aandachtspunten zijn bij de aanschaf van een Koga elektrische fiets? De medewerkers in onze winkel staan voor u klaar met advies op maat en begeleiding tijdens de testrit.

Neem contact op