Fietslease

Jaarlijks worden er in Nederland bijna 1 miljoen nieuwe fietsen afgeleverd. Steeds vaker ook via leasing. Fiets leasing kent vele voordelen ten opzichte van het kopen, zo krijgt u bij leasing vaak na drie jaar een nieuwe fiets én wordt uw fiets goed onderhouden.

Wat is fiets leasing?

Wanneer u kiest voor fiets leasing betaalt u maandelijks een vast bedrag voor een periode van bijvoorbeeld vier jaar. Voor deze maandelijkse bijdrage ontvangt u aan het begin van de leaseperiode een nieuwe fiets of e-bike welke u in bruikleen heeft. Daarnaast wordt de fiets of e-bike in de leaseperiode periodiek door ons voorzien van onderhoud en kunt u gebruik maken van verschillende services. Wanneer u uw leasecontract aan het einde van de periode verlengt, dan kunt u weer een nieuwe leasefiets uitzoeken.

De voordelen van fiets leasing

Met fiets leasing heeft u altijd de beschikking over de nieuwste materialen en de beste service zonder een eenmalige forse investering. Op deze manier kunt u ondanks dat u misschien wat minder ruim bij kas zit toch een nieuwe fiets rijden. Daarnaast worden de leasefietsen periodiek onderhouden om zo het fiets comfort te behouden. Kort samengevat de voordelen op een rijtje:

  • Altijd de beschikking over de nieuwste materialen
  • Geen grote eenmalige investering maar maandelijks een kleiner vast bedrag
  • Periodiek onderhoud van uw fiets of e-bike
  • Directe reparaties indien nodig

Kortom wanneer u kiest voor fiets leasing dan kunt u met plezier fietsen en doen wij de rest.

Fiets leasing bij Weys Tweewielers

Voor velen is fiets leasing een ultieme oplossing, wilt u meer weten over de fiets leasing en de mogelijkheden van fiets leasing? Kom dan naar onze winkel in Siebengewald. Onze medewerkers leggen u graag alles uit over fiets leasing. Natuurlijk kunt u ook telefonisch informeren naar de mogelijkheden.

Neem contact op