Sleutelservice

Uw fietssleutel verloren? Maak dan gebruik van de sleutelservice van Profile ‘de Fietsspecialist’. Met de sleutelservice kunt u online gemakkelijk en veilig een nieuwe sleutel bestellen.

Fietssleutel verloren?

Bij aankoop van een nieuwe fiets ontvangt u bij ons altijd twee fietssleutels. Naast dat het altijd handig is om een extra reservesleutel te hebben is het ook voor de fietsverzekering nodig om twee originele fietssleutels te hebben. Wanneer uw fiets onverhoopt wordt gestolen dient u altijd twee originele sleutels aan de verzekering te kunnen overhandigen.

 

 

AXA, Trelock of Basta fietssleutel online bestellen

Heeft u een fietssleutel van het merk Axa-Basta, Trelock of Abus? Dan heeft u voor het bij bestellen van een fietssleutel altijd het sleutelnummer nodig. Het sleutelnummer vindt u terug op de (reserve)sleutel van uw fiets. Bent u beide sleutels kwijt? Geen probleem, u vindt het sleutelnummer namelijk ook terug op de garantiekaart van uw fiets en uw eventuele verzekeringspolis. Het sleutelnummer kan zowel uit cijfers als letters bestaan. Heeft u een nieuwe sleutel besteld? Vergeet dit dan niet door geven aan uw fietsverzekering om uw verzekering geldig te houden.

Bestel nu direct online uw nieuwe fietssleutel

Bestel Axa-Basta sleutelBestel Abus / Trelock sleutel

Fietssleutel van een ander merk bestellen

Helaas is het niet mogelijk om een fietssleutel van een ander merk online bij te bestellen. Wilt u toch een fietssleutel van een ander merk bij bestellen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Andere services

Naast de sleutelservice kunt u bij ons ook terecht voor vele andere services. Zo kunt u bij ons terecht voor fietsverzekeringen, fietslease, fietsverhuur en onderhoud aan uw fiets. Wilt u meer weten over deze services? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom naar onze winkel in Siebengewald. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Bezoek onze winkel