Elektrische gebruikte fietsen

Naast nieuwe e-bikes hebben wij ook een ruime keuze aan gebruikte e-bikes. Deze zijn te bezichtigen en natuurlijk uit te proberen in onze overzichtelijke showroom.

Onze merken gebruikte e-bikes

Het actuele aanbod van onze gebruikte elektrische fietsen wordt bepaalt door wat onze klanten inruilen en wisselt dus regelmatig. Wij bieden een ruime keuze in gebruikte e-bikes van hoofdzakelijk de merken Sparta, Gazelle en Koga, overzichtelijk gepresenteerd in onze showroom. Maar ook voor de goedkopere en minder bekende merken kunt u bij ons terecht. Natuurlijk heeft u ook bij de aankoop van een gebruikte e-bike de mogelijkheid om deze uitgebreid te testen tijdens een proefrit.

Wat bieden wij

Voordat onze gebruikte elektrische fietsen in de showroom gepresenteerd worden, zijn ze technisch helemaal gecontroleerd en waar nodig gerepareerd door onze vakkundige monteurs. Alle accu’s worden uitgebreid getest zodat de nieuwe koper zo goed mogelijk verzekerd is van vele kilometers onbezorgd fietsplezier. Helaas kunnen we dit bij gebruikte fietsen nooit 100% garanderen.

Garantie

Koopt u bij ons een gebruikte fiets dan heeft u natuurlijk garantie. Onze standaard garantie op gebruikte artikelen bedraagt 3 maanden. Mochten er binnen deze termijn technische mankementen optreden (die binnen de gangbare garantieregeling vallen) dan kunt altijd bij ons terecht. In een heel aantal van de gebruikte E-bikes plaatsen wij nieuwe accu’s. Voor deze nieuwe accu geldt natuurlijk een garantietermijn van 24 maanden vanaf de aanmelddatum. Wij bespreken de garantievoorwaarden altijd duidelijk met u bij aankoop van uw gebruikte fiets.