Fietsverzekeringen

Of u nu uw fiets gebruikt om boodschappen te doen of u uw fiets gebruikt voor lange fietsvakanties, een fietsverzekering is altijd handig.  Hoe zuinig dat u ook op uw fiets bent, schade aan uw fiets of nog erger diefstal van uw fiets is helaas niet altijd te voorkomen. Met een fietsverzekering wordt u in zo’n situatie snel en goed geholpen.

Fietsverzekering voor iedere fiets

Bij Weys Tweewielers kunt u iedere fiets verzekeren. Of het nu gaat om een nieuwe of gebruikte fiets, een elektrische fiets of een gewone fiets, wij kunnen de fietsverzekering voor u regelen. Hierbij kunt u kiezen uit een drietal pakketten:

  • Basis
  • Plus
  • Optimaal

Op deze manier kunt u zelf kiezen wat u wilt verzekeren in welk verzekeringsgebied (Europa of wereld) en tegen welke prijs.

Wilt u meer weten over de verschillende pakketten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Looptijd van de fietsverzekering

U bepaalt zelf de looptijd van de fietsverzekering. Zo kunt u ervoor kiezen om uw fiets voor een vaste periode van drie óf vijf jaar te verzekeren. Ook kunt u kiezen voor een doorlopende fietsverzekering die jaarlijks opzegbaar is. Kiest u voor een vaste periode dan betaalt u de premie in één keer bij start van de verzekering. Kiest u voor een doorlopende verzekering dan kunt u ervoor kiezen om de premie per maand of per jaar te betalen.

Neem contact op voor meer informatie over de fietsverzekering

Wat te doen bij diefstal en schade?

Wordt uw fiets gestolen of heeft u schade aan uw fiets dan kunt u direct contact met ons opnemen. Bij schade repareren wij uw fiets en wikkelen wij voor u de schadeafhandeling af. Wordt uw fiets gestolen dan dient u het proces-verbaal en de twee originele sleutels van uw fiets bij ons in te leveren. Zodra wij de spullen van u hebben ontvangen wikkelen wij de verdere schadeafhandeling voor u af.

Schade melden