Fiets kopen Siebengewald

Nieuwe fiets kopen in Siebengewald?

Wilt u een nieuwe fiets kopen en woont u in omgeving Siebengewald, nabij Gennep, Bergen, Sambeek, Boxmeer, Beugen, Cuijk, Haps en Well? Dan bent u bij Profile Weys Tweewielers, gevestigd in Siebengewald, aan het juiste adres. Bij ons kunt u kiezen uit het grootste assortiment fietsen van de regio van A-merken als Gazelle, Batavus en Sparta. Ook vindt u bij ons private label fietsen tegen een voordelige prijs. Kortom, bij Weys Tweewielers zit u goed voor het kopen van een nieuwe fiets tegen de scherpste prijzen. Hieronder volgt een greep uit ons assortiment nieuwe fietsen:

  • Stadsfietsen
  • Lifestylefietsen
  • Sportieve fietsen & mountainbikes
  • Aangepaste fietsen
  • Elektrische fietsen
Bekijk het assortiment

Een fiets kopen met garanties

Wilt u meer dan alleen een fiets kopen? Kom dan naar Profile Weys Tweewielers. Wij bieden u niet alleen het grootste assortiment kwalitatief hoogwaardige fietsen, maar ook nog eens de beste service met een uitgebreid servicepakket. Zo kunt u bij ons altijd een gratis proefrit maken op de fiets die u wilt kopen. Vervolgens wordt uw nieuwe fiets door ons 100% rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd. En wanneer u binnen een straal van 25 km rondom Siebengewald woont leveren wij uw nieuw aangeschafte fiets ook nog eens bij u thuis af. Bovendien kunt u voor onderhoud aan de fiets gewoon bij ons in de werkplaats terecht; u krijgt zelfs een gratis leenfiets van ons mee. Kortom, een fiets kopen bij Weys is een nieuwe fiets met vele extra’s!

Reparatie & services

Een fiets kopen bij Weys in Siebengewald

Bij Profile Weys Tweewielers in Siebengewald, nabij Cuijk, Haps, Gennep, Bergen, Heijen, Well en Beugen, kunt u een fiets kopen met een persoonlijk, deskundig en eerlijk advies. Ons vakbekwame personeel staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat u de fiets vindt die perfect bij u past. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent. Bovendien zijn wij zo stellig overtuigd van onze kwaliteit en service dat we durven te zeggen: niet tevreden, dan krijgt u uw geld terug! Kom snel eens langs in onze winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact