Elektrische fietsen

Met een elektrische fiets kunt u op een comfortabele manier genieten van lange fietstochten. Er zijn nogal wat verschillende soorten elektrische fietsen. We kunnen de elektrische grofweg onderverdelen in onderstaande groepen.

De elektrische stadsfiets

Onder deze categorie vallen de comfortabele, onderhoudsarme e-bikes. Meestal hebben deze fietsen een wat rechtere zithouding. Prima geschikt voor dagelijkse (kortere) ritten, woon- werkverkeer, schoolgaande jeugd en recreatief gebruik. In onze winkel bieden een uitgebreide keuze op het gebied van stadfietsen. Ruim vertegenwoordigd de verschillende modellen uit de collecties van Koga, Gazelle en Sparta. Op verschillende uitvoeringen van deze fietsen kunt u een uitgebreide testrit maken zodat u ook die fiets kiest die het beste bij u past.

Elektrische hybride fiets

Dit zijn de sportieve e-bikes. Deze worden gekenmerkt door een sportievere zithouding en meestal een krachtigere aandrijving wat mede zorgt voor een grotere actieradius. Deze fietsen zijn dan ook bij uitstek geschikt voor de langere (toer)tochten en vakanties. Vaak zijn de fietsen uit deze categorie ook wat lichter van gewicht dus makkelijke te transporteren per auto of caravan. Op het sportieve vlak hebben bieden wij zeer ruime keuze uit de collecties van Koga, Gazelle, Sparta en Victoria.  Kom langs voor advies en maak een uitgebreide testrit op 1 van onze testfietsen!

Highspeed bikes

Bent u op zoek zijn naar een snelle,  sportieve fiets voor lange toertochten of wilt u met iets minder inspanning toch snel op uw werk aankomen? Dan is misschien een 45 km elektrische de juiste keuze! Ook voor advies op het gebied van deze highspeed e-bikes kunt u bij ons terecht

De elektrische lifestyle fiets

Bij de keuze voor een lifestyle elektrische fiets speelt vooral de uitstraling van fiets een belangrijke rol. Opvallend design, mooie kleuren, verwerkt in een comfortabele fiets dat zijn de kenmerken van een lifestyle e-bike. Om de fiets helemaal tiptop af te stylen hebben wij een ruim assortiment aan accessoires. Van een praktische mand voor al uw boodschappen, een moderne fietstas tot aan een supterstoere fietsbel of bloemenslinger voor uw fiets. In onze showroom vindt u deze fietsen van gerenomeerde merken: Gazelle, Sparta en Cortina.