Over ons

Een fietsenzaak met historie

Het familiebedrijf Weys Tweewielers is in 1921 opgericht door P.J. Weys. Op dit moment wordt het bedrijf gerund door Sander Jans, de vierde generatie binnen de familie. Weys Tweewielers is al vele jaren een bekende fietsenzaak in de regio.

Lees het volledige verhaal over Weys Tweewielers

Medewerkers van Weys Tweewielers

Weys Tweewielers is een fietsenzaak met een eigen werkplaats. Het bedrijf staat onder leiding van directeur en eigenaar Sander Jans. Sander wordt ondersteund door Charlotte Gijsberts-Jans (inkoop/verkoop), Dinesh Steingräber (verkoopspecialist), Rene Fleuren (monteur), Hans Wildeboer (monteur) en Thijn Jacobs (stagiair).

De winkel

In onze winkel in Siebengewald vindt u een ruim assortiment nieuwe en gebruikte fietsen, mountainbikes en elektrische fietsen. Ook voor kinderfietsen en aangepaste fietsen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo vindt u in onze winkel een weloverwogen assortiment driewielers, balance bikes en tandems. Wist u dat wij zelfs mountainbikes voor kinderen verkopen? Naast het ruime assortiment aan fietsen hebben wij een ruim assortiment aan fiets accessoires en fietsonderdelen.

De winkel

Reparatie en services

Naast het feit dat u bij Weys Tweewielers terecht kunt voor alle soorten gebruikte en nieuwe fietsen kunt u bij Weys ook terecht voor aanvullende diensten. U kunt hierbij denken aan fietslease, fietsverhuur en fietsverzekeringen.

Bekijk het volledige overzicht services

Werkplaats Weys Tweewielers

Naast een eigen winkel beschikt Weys ook over een eigen werkplaats. In de werkplaats worden reparaties, onderhoud en servicebeurten aan fietsen uitgevoerd. U kunt met iedere fiets terecht in de werkplaats van Weys, ongeacht het merk of de leeftijd van de fiets. Als uw fiets bij Weys Tweewielers in reparatie of onderhoud is kunt u zelfs gebruik maken van een gratis leenfiets. Op deze manier kunt toch gewoon blijven fietsen terwijl de specialisten van Weys uw fiets repareren of voorzien van een onderhoudsbeurt.

Meer informatie over de werkplaats