Werkplaats

In onze moderne werkplaats kunt u terecht met al uw fietsen, ongeacht het merk en de leeftijd van uw fiets. Al onze monteurs zijn deskundig opgeleid volgen jaarlijks bijscholingen om alle technische ontwikkelingen goed te kunnen volgen.

Onderhoudsbeurt

U kunt uw fiets brengen voor reparaties maar ook voor het (jaarlijks) onderhoud aan uw fiets bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden hiervoor verschillende onderhoudsbeurten aan. Al vanaf € 25,00 wordt uw fiets weer in orde gemaakt voor een actief fietsseizoen.

 

Gratis leenfiets

Wilt u gebruik maken van een service- of onderhoudsbeurt maak dan tijdig even afspraak. Als uw fiets bij ons in reparatie of onderhoud is, bieden wij u een gratis leenfiets* aan zodat u toch gewoon kunt blijven fietsen.

*We stellen de leenfiets ter beschikking op eigen risico. Fiets kwijt of gesloopt dan berekenen wij de reparatie- of vervangingskosten tegen kostprijs. Wij streven ernaar om u een gelijkwaardige leenfiets mee te geven. E-bike in reparatie betekent doorgaans ook een E-bike als leenfiets. Maar het kan bij drukte natuurlijk voorkomen dat elektrische leenfietsen niet meer aanwezig zijn. In dat geval krijgt u een degelijke “normale” fiets van ons te leen.