Aangepaste fietsen

Ook voor mensen die graag willen fietsen maar die zich niet kunnen verplaatsen op de traditionele fiets door hun lichamelijke beperking is de perfecte fiets verkrijgbaar. Op dit specialistische fietsvlak bent u bij ons op het juiste adres. Met onze gespecialiseerde kennis kunnen wij u hierbij uitstekend adviseren. Want wij willen graag dat u optimaal kunt genieten op de fiets!

Onze merken aangepaste fietsen

In onze winkel vindt u voornamelijk een weloverwogen assortiment driewielers. Maar ook voor een balance bike of een tandem kunt u bij ons terecht. De meeste aangepaste fietsen worden specifiek voor de klant besteld dus houdt u rekening met een levertijd! Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw eigen aangepaste fiets samen te stellen. Wij hebben hiervoor een unieke samenwerking met Van Raam.

Stel uw eigen aangepaste fiets samen

Welke soorten aangepaste fietsen zijn er

Driewielers, duobikes, fietsen met lage instap, of een fiets geschikt voor rolstoeltransport. Het aanbod aangepaste fietsen is enorm. Het hangt vooral af van de kracht in benen of armen welke fiets het beste bij u past. Bent u zelf niet meer in staat om vooruit te komen zijn er verschillende soorten meerijdfietsen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, bezoek dan gerust eens vrijblijvend onze winkel. Wij voorzien u graag van een gedegen advies.

 

Maak een afspraak

Vergoeding WMO

De Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) regelt dat mensen met en beperking ondersteuning kunnen krijgen. Het kan gaan om ouderen, mensen met een handicap of mensen met psychische problemen. Middels deze wet kunnen zij bijvoorbeeld een (tegemoetkoming in de in de kosten voor een) rolstoel, driewielfiets of scootmobiel krijgen. Informeer hiervoor bij uw gemeente.

Afspraak

Omdat het belangrijk is dat een aangepaste fiets helemaal aansluit bij de wensen van de berijder is een passend advies van groot belang. Wanneer u interesse heeft in een aangepaste fiets vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken zodat wij voldoende tijd voor u hebben om al uw vragen te beantwoorden en u de voorzien van een goed advies.

Afspraak maken