E-bike magazijn verkoop tijdens de paasdagen

Méér dan 100 e-bikes

Komend weekend staan de paasdagen weer op de agenda. Bij Weys Tweewielers krijgen deze paasdagen echter een opvallend tintje in de zin van een speciale e-bike magazijn verkoop. Wat houdt dit in? Op het plein van Budget Bikes (Gochsedijk 110 te Siebengewald) worden er meer dan 100 diverse e-bike fietsen tegen enorme kortingen aangeboden door Weys Tweewielers.

E-bikes met 40% korting

De e-bikes worden tegen speciale paasprijzen aangeboden met kortingen die oplopen tot wel 40%! Zo is de Sparta e-motion afgeprijsd van €1599,- naar €999,- tijdens de paasdagen. De Devron e-bike 11 Ah gaat met Pasen voor slechts €1499,- de deur uit! Dit zijn slechts enkele voorbeelden van elektrische fietsen die flink afgeprijsd zijn aankomend weekend. Naast nieuwe fietsen kunt u tijdens de paasdagen ook terecht voor gebruikte e-bikes. Gebruikte fietsen worden aangeboden vanaf slechts €498,-!

Openingstijden gedurende het paasweekend

Op Goede Vrijdag trappen we bij Budget Bikes af om 9.00 en eindigen we om 18.00. De zaterdag kunt u bij Budget Bikes terecht vanaf 9.00 tot 16.00. Tijdens eerste- en tweede paasdag kunt u tussen 12.00 en 16.00 terecht op het plein bij Budget Bikes te Siebengewald (Gochsedijk 110). Hier vindt u duizend vierkante meter aan e-bikes! Er is dus voldoende keuze. Neemt u eens een kijkje en wij voorzien u graag van advies.

Hét moment voor een e-bike

Denkt u al een tijdje na over een e-bike? Dan is dit wellicht het moment om over te gaan tot aankoop! De lente is net begonnen, de natuur komt in bloei te staan en het weer wordt warmer. Bovenal: de prijzen maken het zéér interessant. Kom met Pasen naar de speciale e-bike magazijn verkoop dagen en race terug naar huis met een schitterende e-bike! Heeft u nog vragen omtrent de e-bike paasactie? Bekijk de flyer of neem contact op!

Bekijk flyer