1000m2 fietsplezier

1000m2 fietsplezier

Of u nu op zoek bent naar een fiets voor uw boodschappen, het werk of om hele (sportieve) toertochten op te maken….. bij ons vindt u het allemaal. Op onze winkelvloer van ruim 1000m2 staan de meeste modellen voor u al direct testklaar. Want wij bieden wij u de mogelijkheid om onze fietsen uitgebreid te testen zodat u het juiste fietsgevoel ook daadwerkelijk ervaart. Of het nu een mountainbike, omafiets of E-bike betreft ons deskundig, gediplomeerd personeel kan u prima adviseren. Want het klinkt cliche maar wij zijn echt pas tevreden als u het dat bent.

Veel keuze in gebruikte fietsen

Ook voor een gebruikte fiets bent u bij ons aan juiste adres. Aan de overzijde van de straat is onze dochteronderneming Budget Bikes gevestigd. Hier staat onze enorme collectie gebruikte fietsen. Deze fietsen staan overzichtelijk gesorteerd voor u klaar. Naast gebruikte elektrische fietsen, normale stads- en sportieve fietsen hebben we ook volop gebruikte kinderfietsen, mountainbikes en ook staan er meestal een aantal gebruikte moederfietsen.

Als klant van Budget Bikes lift u mee op bijna 100 jaar kennis en ervaring van Profile Weys Tweewielers. Met gecertificeerd personeel en een eigen werkplaats, kunt u rekenen op een goede en snelle service.

 

Wij bieden meer ...

Eenmaal een kwalitatief hoogwaardige fiets gekocht dan kunt u bij ons terugvallen op de beste service met ons uitgebreide servicepakket. Maar wij bieden meer:

  • Gratis haal- en brengservice in een straal van 25 km.
  • Groot assortiment fietstassen en andere fietsaccessoires
  • Een grote moderne werkplaats
  • Veel onderdelen direct op voorraad
  • Quick service bij kleine reparaties
  • Gratis leenfiets tijdens uw reparatie of onderhoud
  • 3 maanden garantie op alle reparaties